You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Iskustvo, stručnost i podrška u području industrijske logistike
Ekskluzivni zastupnik vodećeg europskog proizvođača skladišne opreme, njemačke tvrtke Bito Lagertechnik

Ukratko o tvrtki

Tvrtka Logomatika partner je i ekskluzivni zastupnik za tržište Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine vodećeg europskog proizvođača skladišne opreme, njemačke tvrtke Bito Lagertechnik.

U cilju zadovoljenja najviših zahtjeva kupaca, konstantnim i ustrajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i usluga te vodeći brigu o očuvanju i zaštiti okoliša u kojemu živimo, Logomatika nastoji postići najvišu razinu poslovanja. Na taj je način u mogućnosti pomoći svojim klijentima unaprijediti i optimizirati sve njihove logističke operacije.

Jamac za navedeno je veliko iskustvo i znanje stručnjaka Logomatike u pripremi, izradi, vođenju i izvedbi logističkih rješenja, od klasičnih do automatiziranih. Izveli smo čitav niz projekata iz područja unutarnjega transporta, skladištenja i distribucije roba. Doprinijeli smo funkcioniranju brojnih industrijskih procesa, od onih u prehrambenoj, farmaceutskoj, metaloprerađivačkoj te elektroktroindustriji, do procesa u industriji namještaja, tekstila i autodijelova. Klijenti Logomatike su tvrtke vodeće u svojim granama djelatnosti u Hrvatskoj i inozemstvu.

Politika i ciljevi kvalitete i zaštite okoliša dio su cjelovite poslovne politike Logomatike, što je i dokazano dobivanjem certifikata sustava prema normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

kontaktirajte nas

Newsletter prijava

KVALITETA NA PRVOME MJESTU
Našim klijentima nudimo uslugu koja jamči kvalitetu uz konkurentne cijene.
PROFESIONALNI TIM
Naši projektanti će Vam pomoći u donošenju svih odluka povezanih s Vašim skladištem i pripadajućom opremom.
PROIZVODI ZA SVAKOGA
U ponudi imamo više stotina proizvoda kako bismo zadovoljili sve Vaše potrebe.
OSIGURAN PRIJEVOZ
Ukoliko projekt to zahtijeva, dolazimo do Vas diljem Hrvatske.