You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ISKUSTVO, STRUČNOST I PODRŠKA U PODRUČJU INDUSTRIJSKE LOGISTIKE
KVALITETA NA PRVOME MJESTU
Našim klijentima nudimo uslugu koja jamči kvalitetu uz konkurentne cijene.
PROFESIONALNI TIM
Neka vam naši projektanti pomognu u ključnim odlukama za vaše skladište.
PROIZVODI ZA SVAKOGA
Sa preko nekoliko stotina proizvoda u našoj ponudi možete biti sigurni da ćemo zadovoljiti vaše potrebe.
OSIGURAN PRIJEVOZ
Ukoliko projekt to zahtijeva, dolazimo do vas diljem hrvatske.

Novosti

Ukratko o tvrtki

Tvrtka Logomatika partner je i ekskluzivni zastupnik za tržište Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine vodećeg europskog proizvođača skladišne opreme, njemačke tvrtke Bito Lagertechnik.

U cilju zadovoljenja najviših zahtjeva kupaca, konstantnim i ustrajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i usluga te vodeći brigu o očuvanju i zaštiti okoliša u kojem živimo, Logomatika nastoji postići najvišu razinu poslovanja. Na taj je način u mogućnosti pomoći svojim klijentima unaprijediti i optimirati sve njihove logističke operacije.

Jamac za to je veliko iskustvo i znanje stručnjaka Logomatike u pripremi, izradi, vođenju i izvedbi logističkih projekata. Izveden je čitav niz projekata iz područja unutarnjeg transporta, skladištenja i distribucije roba, od klasičnih pa do potpuno automatiziranih rješenja. Projekti su realizirani u svim industrijama, od prehrambene, farmaceutske, elektro i metaloprerađivačke, pa do industrije namještaja, tekstila, auto dijelova. Klijenti Logomatike su vodeće tvrtke u svojim granama djelatnosti u Hrvatskoj i inozemstvu.

Politika i ciljevi kvalitete i okoliša su dio cjelovite poslovne politike Logomatike, što je i dokazano dobivanjem certifikata sustava prema ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

kontaktirajte nas