NaslovnicaNaslovnicaNaslovnicaNaslovnica
Iskustvo, stručnost i podrška u području industrijske logistike

Ukratko o tvrtki

Tvrtka Logomatika partner je i ekskluzivni zastupnik za tržište Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine vodećeg europskog proizvođača skladišne opreme, njemačke tvrtke Bito Lagertechnik.

U cilju zadovoljenja najviših zahtjeva kupaca, konstantnim i ustrajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i usluga te vodeći brigu o očuvanju i zaštiti okoliša u kojem živimo, Logomatika nastoji postići najvišu razinu poslovanja. Na taj je način u mogućnosti pomoći svojim klijentima unaprijediti i optimirati sve njihove logističke operacije.

Jamac za to je veliko iskustvo i znanje stručnjaka Logomatike u pripremi, izradi, vođenju i izvedbi logističkih projekata. Izveden je čitav niz projekata iz područja unutarnjeg transporta, skladištenja i distribucije roba, od klasičnih pa do potpuno automatiziranih rješenja. Projekti su realizirani u svim industrijama, od prehrambene, farmaceutske, elektro i metaloprerađivačke, pa do industrije namještaja, tekstila, auto dijelova. Klijenti Logomatike su vodeće tvrtke u svojim granama djelatnosti  u Hrvatskoj i inozemstvu.

Politika i ciljevi kvalitete i okoliša su dio cjelovite poslovne politike Logomatike, što je i dokazano dobivanjem certifikata sustava prema ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015

Bito katalog

 ISO 9001 ISO 14001  AA Digitalni Pecat 2016 HR   AA Digitalni Pecat 2016 ENLogo Bito Header

 

hair dryers for sale how to soften black male hair human hair extensions beaded weft hair extensions wholesale children's hair accessories for weddings real hair wigs 1g pre bonded hair extensions hair extension trade hair wigs beauty works hair extensions chester ombre braiding hairstyles hair extensions uk ali annabelle hair kinky curly hair extensions bundles hair extensions uk

odelo Slovenija, Prebold

Tvrtka odelo Slovenija vodeći je proizvođač signalnih rasvjetnih tijela za automobilsku industriju. Realizirali smo skladišni sustav za potrebe proširenja postojećih skladišnih kapaciteta.

VIŠE...

R&S, Sarajevo

Tvrtka R&S iz Sarajeva distributer je uredskog materijala i pribora. Kontinuiranim rastom tvrtka je postala ograničena postojećim skladišnim kapacitetom. Pojavio se problem pripremanja sve većeg broja isporuka prema zahtjevima kupaca.
Logomatika je izradila snimku stanja i dala prijedlog tehnološkog rješenja. Postojeći paletni regali nadograđeni su protočnim policama za kutije čime je povećan kapacitet i omogućena brza i točna priprema robe za otpremu te je povećana konkurentnost tvrtke na tržištu.

VIŠE...