You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ciljevi

Naš cilj je pomoći svojim klijentima da podignu na zadovoljavajuću razinu sve svoje logističke operacije. Jamac za to je naše veliko iskustvo i znanje u pripremi, izradi, vođenju i izvedbi logističkih projekata. U postizanju zadanog cilja, svoju ključnu prednost vidimo upravo u našoj kompetenciji u području industrijske logistike, projektnom pristupu svakom zahtjevu investitora, koji rezultira optimalnim rješenjima bez obzira o kako velikom projektu je riječ. 
Naša ponuda obuhvaća rješenja na načelu ključ u ruke.

Iskustva i znanja vezana uz razne industrije omogućuju nam povezivanje svih operacija, od proizvodnje, preko skladištenja do distribucije u skladnu i funkcionalnu logističku cjelinu. Zadovoljstvo klijenata isporučenom opremom, pruženim uslugama i dugoročnom brigom o održavanju, dogradnji i modernizaciji, jamstvo je našeg uspjeha. 
Zato vjerujemo da smo bolji od drugih.

Iskustvo

U segmentu industrijske logistike naši stručnjaci posjeduju dvadesetogodišnje iskustvo. Projektirali smo, vodili i implementirali čitav niz projekata. Projekti su realizirani u svim industrijama, od prehrambene, farmaceutske, elektro i metaloprerađivačke, pa do industrije namještaja, tekstila, autodjelova. Naši partneri su vodeće tvrtke u svojim granama djelatnosti, kako u Hrvatskoj, tako i u državama regije.

Rješenja

Nudimo rješenja od klasičnih pa do potpuno automatiziranih logističkih sustava: sve varijante regalnih skladišnih konstrukcija (skladišna oprema), konvejerske (transportne) sustave za različite tipove roba, linije za paletizaciju i omatanje, uređaje za etiketiranje (bar-kod, RFID), automatizirane skladišne uređaje (karuseli i lift-uređaji) i sustave (rješenja s automatskim regalnim dizalicama).

Softverska rješenja kreću se od aplikacija za praćenje slijednosti roba, preko rješenja za upravljanje tokovima materijala (Material Flow Control- MFC), do kompleksnih rješenja za upravljanje svim skladišnim operacijama (Warehouse Management System-WMS).