Transportna oprema, oprema za paletizaciju, omatanje, obilježavanjeTransportna oprema, oprema za paletizaciju, omatanje, obilježavanjeTransportna oprema, oprema za paletizaciju, omatanje, obilježavanjeTransportna oprema, oprema za paletizaciju, omatanje, obilježavanje

Transportna oprema, oprema za paletizaciju, omatanje, obilježavanje

Unutarnji transport ključna je operacija u svakom proizvodnom i distributivnom sustavu. Kroz optimizaciju i primjenom odgovarajućih rješenja, Logomatika će rješiti sve vaše transportne potrebe. U dosadašnjem radu stekli smo iskustvo sa svim vrstama transportnih jedinica (palete, kutije, komadna roba, sipki materijali) i sukladno tome, s raznim vrstama transportera (valjkasti, trakasti, lančani, člankasti transporteri) i sa svim vrstama transporta (horizontalni, vertikalni, kosi). U ponudi su paletni transporteri, transporteri za kutije.

Kao sastavne djelove transportnih linija u mogućnosti smo ponuditi paletizatore za razne vrste transportnih jedinica (vreće, kutije i sl.), kao i omatalice paleta te uređaje za obilježavanje transportnih i paletnih pakiranja (bar-kod, RFID). Ovakva rješenja omogućavaju implementaciju softverskih rješenja za praćenje slijednosti proizvoda gdje naši stručnjaci također imaju veliko iskustvo.