SardinaSardinaSardinaSardina

Novosti

Sardina, Postira

30. prosinca 2014.

U sklopu proširenja logističkih kapaciteta tvrtke Sardina, proizvođača ribljih konzervi, opremili smo novo skladište paletnim regalnim sustavom.

odelo Slovenija, Prebold

06. ožujka 2017.

Tvrtka odelo Slovenija vodeći je proizvođač signalnih rasvjetnih tijela za automobilsku industriju. Realizirali smo skladišni sustav za potrebe proširenja postojećih skladišnih kapaciteta.

VIŠE...

R&S, Sarajevo

03. ožujka 2017.

Tvrtka R&S iz Sarajeva distributer je uredskog materijala i pribora. Kontinuiranim rastom tvrtka je postala ograničena postojećim skladišnim kapacitetom. Pojavio se problem pripremanja sve većeg broja isporuka prema zahtjevima kupaca.
Logomatika je izradila snimku stanja i dala prijedlog tehnološkog rješenja. Postojeći paletni regali nadograđeni su protočnim policama za kutije čime je povećan kapacitet i omogućena brza i točna priprema robe za otpremu te je povećana konkurentnost tvrtke na tržištu.

VIŠE...

AD Plastik

01. ožujka 2017.

Tvrtka AD Plastik, jedan od vodećih proizvođača dijelova za auto industriju, ponovno nam je poklonila povjerenje kao svom dobavljaču skladišne opreme. Ovaj put smo na lokaciji Solin realizirali paletno regalno skladište za skladištenje specijalnih paleta.

VIŠE...

Olival, Zagreb

01. prosinca 2016.

Uslijed širenja poslovanja, tvrtka Olival preselila je u novi poslovno skladišni kompleks. Realizirali smo projekt skladišta gotove robe koji osigurava daljnje poslovanje u uvjetima kad se tvrtka širi na tržištu.

VIŠE...